Tuorein YouTube-hitti: Teinitähti Justin Bieberiä heitetään pullolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on nykyisin kaikilla mahdollisilla mittareilla arvosteltuna maailman suosituin teinitähti. 16-vuotias poppari on huippusuosittu omien fanimassojensa joukossa, mutta samaan aikaan monet muut eivät voi sietää nuorta laulajaa.

Nyt Justin on joutunut varsin ikävän välikohtauksen uhriksi, kun hän oli esiintymässä 107,90 The End -radioaseman järjestämässä konsertissa. Bieberin välijuonnon aikana häntä kohti heitettiin nimittäin yleisöstä muovinen vesipullo, joka sattui osumaan teinipoppariin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Justin Bieber oli kuitenkin kaikeksi onneksi valppaana ja hän ehti nostaa kätensä kohti lentäneen pullon eteen. Iskun jälkeen laulaja totesi, ettei moinen tuntunut hyvältä. Lukemattomat muut tähdet olisivat keskeyttäneet keikan välittömästi siihen, mutta Justin jatkoi kuitenkin esiintymistään ja ihmetteli ääneen moisen tempauksen syytä.