Alanis Morissette on raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota nauttinut kanadalainen poptähti Alanis Morissette on raskaana. 36-vuotias laulajatähti avioitui kaksi kuukautta sitten kaikessa hiljaisuudessa hiphop-tähti Souleyen kanssa.

Nyt pariskunnalla on ollut kerrottavanaan toinenkin iloinen perheuutinen, sillä he saavat perheenlisäystä. Alanis Morissette kertoi häistään ensimmäisenä Facebook-yhteisöpalvelussa, mutta raskaudestaan hän kertoi kuitenkin viihdelehden välityksellä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Us Weekly, jonka haastattelusssa Morissette oli.

Paljastus tuli kuitenkin siitä huolimatta hieman takaoven kautta, sillä Alanis Morissette kertoi siitä perinteisen haastattelun sijaan vaivihkaa ”25 asiaa joita et tiedä minusta” -artikkelissa. Mikäli nämä merkit pitävät paikkansa, kuullaan synnytyksestä ensimmäisenä luultavasti Twitterissä. Lapsi on Morissetten ensimmäinen.