Hurja raivokohtaus McDonaldsissa – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Tuoreeksi nettihitiksi on parin viime päivän aikana noussut video, jossa nähdään valvontakameran kuvaa Toledossa, Ohiossa, sijaitsevan McDonalds-hampurilaisravintolan Drive In -luukulta. Siinä nainen saa uskomattoman raivokohtauksen, koska hänen toivomaansa annosta ei ollutkaan myynnissä.

Nainen olisi halunnut tilata aamiaisaikaan McNuggetseja, eli kanaa, mutta henkilökunta ei suostunut niitä hänelle myymään koska oli aamiaisaika. Tämä selitys ei kuitenkaan naiselle kelvannut, vaan hän sai uskomattoman raivokohtauksen ja alkoi lyödä henkilökuntaa.

Kun työntekijät saivat viimein lasisen luukun kiinni, nainen haki autostaan pullon, jolla hän rikkoi luukun. Tekohetkellä juopuneena ollut nainen tuomittiin myöhemmin kahdeksi kuukaudeksi vankilaan. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Verkkouutiset.