Leonardo DiCaprion kasvot viillellyt nainen vuosiksi vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla Inception-hittielokuvassa nähtävä Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio joutui vuonna 2005 törkeän pahoinpitelyn uhriksi, kun Hollywood Hillsin alueella järjestetyissä kotibileissä eräs nainen viilsi hänen kasvojaan terävällä lasinpalalla.

DiCaprio ja Aretha Wilsonia -niminen nainen olivat Paris Hiltonin ex-poikaystävän Rick Solomonin järjestämissä kotibileissä, kun nainen jostain syystä raivostui ja viilsi valtavan haavan näyttelijän kasvoihin. Sairaalassa haavaan jouduttiin neulomaan peräti 17 tikkiä. Sittemmin Wilson pakeni maasta, mutta saatiin kiinni pari viikkoa sitten. Nyt oikeudenkäynti Aretha Wilsonia vastaan on viimein päässyt alkamaan Los Angelesissa.

Tänään järjestetyssä oikeudenkäynnin ensimmäisessä istunnossa Wilson kiisti syyllisyytensä törkeään pahoinpitelyyn, TMZ raportoi. Naisen takuusummaksi määrättiin 150.000 dollaria, jota ei ole kuitenkaan maksettu. Hän on siis ollut kiinni jäämisestään saakka kaltereiden takana. Mikäli Wilson todetaan syylliseksi, voi hän saada jopa neljän vuoden vankeustuomion. Oikeudenkäynti jatkuu 23. elokuuta.