Yllätyskäänne: Tuomari siirsi itsensä syrjään Lindsay Lohanin jutusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lindsay Lohan on viettänyt jo reilun viikon ajan pakkohoidossa losangelesilaisessa sairaalassa, jonne hänet passitettiin 2. elokuuta suoraan vankilasta tuomari Marsha Revelin päätöksellä. Nyt tuomari on yllättäen siirtynyt omasta aloitteestaan pois jutun tuomarin paikalta.

Siirtoa edelsivät syyttäjän väitteet siitä, että tuomari Revel olisi ottanut yhteyttä Lohanin asianajajiin ja muihin tahoihin ilman vaadittavaa etukäteisilmoitusta syyttäjälle. Syyttäjän mukaan tuomari otti asiattomasti yhteyttä muiden muassa vieroitushoitolaan ja keskusteli vieroitushoitolan johdon kanssa Lohanin mahdollisesta hoidosta ilman syyttäjän tietoa asiasta, TMZ kertoo.

Syyttäjänviraston tiedottaja Jane Robison kertoi tänään, että Marsha Revel siirtyi kohun takia syrjään jutusta viime perjantaina. Robisonin mukaan tuomari oli ottanut asiattomasti yhteyttä myös muihin tahoihin ja asiantuntijoihin ilman syyttäjän tietoa tai läsnäoloa. Lohanin jutun uudeksi tuomariksi on nyt nimetty Elden Fox, joka siis jatkossa päättää Lindsayn kohtalosta.