Ankkarock täyttää viikonloppuna Korson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festivaalikesän viimeisiin kohokohtiin kuuluva Ankkarock-festivaali järjestetään Vantaan Korsossa tulevana lauantaina ja sunnuntaina. Viikonlopun aikana festivaalin neljälle lavalle nousee yli 30 ajankohtaista yhtyettä ja artistia.

Tämän vuoden ulkomaisia pääesiintyjiä ovat Pohjoismaiden kuumimpiin nimiin lukeutuvat ruotsalaiset The Sounds ja The Ark, keväisen Tavastian keikan minuuteissa loppuunmyynyt brittibändi Editors, Suomessa valtaisaan suosioon noussut saksalainen The Baseballs ja miljoonia levyjä myynyt huippulahjakas skotlantilainen laulaja-lauluntekijä Amy Macdonald.

Ankkarockin kotimaisiin huippuhetkiin kuuluvat Don Huonojen lyhyen paluukiertueen viimeinen konsertti, tämän kesän ainoan festivaalikeikkansa soittava Children of Bodom sekä äärimmäisen harvoin kotimaassaan esiintyvä selloheavy-yhtye Apocalyptica. Suomalaista osaamista edustavat lisäksi Ismo Alangon, Chisun, Michael Monroen ja Samuli Putron kaltaiset suursuosikit. Raskaampaa ja punkimpaa tarjontaa Ankkarockiin tuovat Kanadan tiukin trio Danko Jones, Against Me!, All Time Low, Enter Shikari ja lukuisat kotimaiset bändit Stam1nan, Disco Ensemblen ja Viikatteen johdolla.