Fintelligens videohaastattelu, osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituin hiphop-yhtye Fintelligens on edelleen suosionsa huipulla, kun Mikä Boogie ja Rotko -hitit ovat tanssittaneet ja laulattaneet suomalaisia tehokkaasti kuluneen vuoden aikana. Viihdelehti Stara tapasi yhtyeen taannoin Tammerfesteillä.

Elastinen ja Iso-H kertovat kesäkuulumisistaan ja keikkakiireistään sekä Tammerfestin keikastaan. Parivaljakkoa viedään tällä hetkellä kuin kuoriämpäriä, ja yhtyeen hitit ovat miesten mukaan suorastaan räjähtäneet. Samalla he paljastavat, että Rotko-hitin singlelohkaisu on parhaillaan suunnitelmissa.

Lisäksi Fintelligens-duo kertoo aikovansa ryhtyä työstämään seuraavaa omaa albumiaan heti sen jälkeen kun Cheekin uusi levy saadaan valmiiksi. Uutta Fintelligensiä on tulossa mahdollisesti jo ensi keväänä. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.