Jackie Evancho on tulevaisuuden supertähti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisista kykyjenetsintäkilpailuista on maailman musiikkimarkkinoille löytynyt jo lukuisia uusia tähtiä, joista osa on kyennyt yllättämään miljoonat katsojat toden teolla. Tuoreessa muistissa ovat esimerkiksi Paul Potts ja Susan Boyle. Nyt he ovat saaneet manttelijperijän.

Yhdysvaltojen America’s Got Talent -kilpailussa on nimittäin mukana pikkutyttö, jonka lauluääni pysäyttää kenet tahansa. Oopperaa kilpailussa laulava 10-vuotias Jackie Evancho aiheutti O Mio Babbino Caro -kappaleen esityksellään sekä tuomaristossa että yleisössä samanlaisen tyrmistyneen reaktion kuin Boyle ja Potts aikoinaan.

Tuomaristo hehkutti pikkutyttöä toden teolla esityksen päätyttyä ja samalla hän nousi myös nettihitiksi, kun tieto tytön lauluäänestä kiiri ympäri maailmaa. Katso tuorein video tästä tai artikkelin yltä. Tytön ensimmäinen video on saanut jo yli miljoona katselukertaa, ja se löytyy puolestaan tästä linkistä.