Rihannan 15. tatuointi – ja missä paikassa! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on yksi maailman suosituimmista laulajista, ja samalla hän on tullut tunnetuksi myös yhtenä eniten tatuoiduista naistähdistä. Parhaillaan jenkkikiertueella oleva supertähti on jälleen hankkinut uutta mustetta iholleen.

Tällä kertaa tatuoinnin paikka oli kuitenkin hieman kyseenalainen, sillä hiuksensa taannoin lyhyeksi leikannut kaunotar otti tatuointinsa niskaan, joten se on näkyvillä lähes asussa kuin asussa. Uuden tatuoinnin tekstissä lukee ”rebelle fleur”, mikä tarkoittaa kapinallista kukkaa. Katso kuvat tästä.

Rihannalla on nyt viisitoista eri tatuointia vartalossaan. Niskassa oli jo aiemmin näyttävä tähtitatuointi. Parhaillaan Rihanna nousee musiikkilistoilla hiphop-tähti Eminemin kanssa tekemällään kappaleella. Samalla hän on kiertänyt jo reilun kuukauden ajan Yhdysvaltojen konserttilavoja.