Robbie Williams haluaa Australian viidakkoon selviytymään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain muutama päivä sitten pitkäaikaisen tyttöystävänsä Ayda Fieldin kanssa avioitunut brittipoppari Robbie Williams haluaa suunnata mahdollisimman pian keskelle Australian viidakkoa realityohjelman merkeissä. Hänen tuore vaimonsa on kaiken lisäksi samaa mieltä suunnitelmasta.

Williams haluaa mukaan suosittuun brittiläiseen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjaan, jossa joukko julkkiksia lennätetään Australian viidakkoon. Siellä he joutuvat selviytymään pääasiassa omillaan ja tekemään televisiokatsojien heille kotisohvilta käsin määräämiä tehtäviä. Robbie on jo aiemmin tunnustautunut ystäviensä juontaman realitysarjan suureksi faniksi, Hello! -lehti uutisoi.

Samainen realitysarja tuli tunnetuksi myös muualla maailmassa esimerkiksi siitä, että taannoinen julkkispari Katie Price ja Peter Andre tapasivat alunperin ohjelman kuvauksissa. Avioeron jälleen Katie päätti ottaa uudelleen osaa kilpailuun, mutta joutui lopettamaan kesken kun televisiokatsojat äänestivät hänet päivittäin toinen toistaan hurjempiin tehtäviin.