Sisko tahtoisin jäädä: ”Paras nuorisoelokuva vuosiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti odotettu kotimainen Sisko tahtoisin jäädä -nuorisoelokuva saa ensi-iltansa perjantaina 13. elokuuta. Leffassa seurataan kahden nuoren tytön kasvua naiseuteen sekä heidän kapinointiaan ja hauskanpitoaan. Staran elokuva-arvostelussa elokuva sai peräti neljä tähteä viidestä.

Sisko tahtoisin jäädä on paras kotimainen nuorisoelokuva vuosiin, ja siten uuden vuosikymmenen Tyttö sinä olet tähti. Viihdelehti Stara suosittelee lämpimästi, arvostelussa todetaan.

Lue elokuva-arvostelu ja katso traileri tästä.

Viihdelehti Stara tapasi viime viikolla elokuvan nuoret tähdet Ada Kukkosen ja Sara Mellerin. Kolmeosaisessa haastattelussa he kertoivat kuulumisiensa lisäksi myös elokuvan tekemisestä ja sen nostattamista tuntemuksista. Katso videohaastattelut tästä.