Candice Swanepoelin peppu varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin joka viikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa.

Candice Swanepoel toimii Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, ja vaalea kaunotar on poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Nyt kaunotar on kuitenkin keikistellyt kameroiden edessä pukeutuneena pienenpieniin shortseihin, joiden oli poseerauksista päätellen tarkoitus korostaa erityisesti hänen pakaroitaan. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.