Lindsay Lohan vapautetaan ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on parhaillaan sairaalan pakkohoidossa päihderiippuvuutensa ja mielialahäiriöidensä takia. Hänet passitettiin Los Angelesin UCLA-sairaalaan 2. elokuuta suoraan vankilasta keskellä yötä.

Ennen sairaalareissuaan Lindsay kärsi vankilassa vain 13 päivää hänelle määrätystä 90 päivän tuomiostaan. Tuomari määräsi hänet vankilatuomion jälkeen vielä yhtä pitkäksi ajaksi sairaalahoitoon. Nyt myös sairaalareissu on jäämässä lyhyeksi.

TV Guide -lehti uutisoi tänään, että Lohan voi päästä pakkohoidosta jo aiemmin, koska myös syyttäjä on sen kannalla. Hänen mukaansa myös Lindsayn hoitohenkilökunta on samaa mieltä aikaisesta vapauttamisesta. Vapauttamisen mahdollisesta ajankohdasta ei ole kuitenkaan vielä uskallettu antanut tietoja. Tilanteeseen on Lindsayn Dina-äidin mukaan vaikuttanut se, että Lohanin vankilaan tuominnut tuomari Marsha Revel irtautui jutusta epäselvyyksien vuoksi.