Mischa Barton kiinni rysän päältä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä Mischa Barton oli vielä vuosi sitten tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta sitten päihdeongelmainen kaunotar tarttui pulloon ja joutui pian pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle.

Suositusta O.C. -televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Barton ilmoitti pari viikkoa sitten lopettaneensa alkoholin käytön. Pian hänet bongattiin kuitenkin Hawley Arms -pubista Lontoon Camdenissa. Nyt kohukuvat ovat saaneet jatkoa kun tuoreimmissa otoksissa Mischa nähdään polttamassa savuketta, joka vaikuttaa epäilyttävästi marijuanasätkältä. Katso kuvat tästä.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.