Audrina Patridge poseerasi Bora Boralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Spencer Pratt haukkui taannoin kovin sanoin kollegansa Audrina Patridgen uudet silikonirinnat blogissaan. Tuolloin vuodatusta pidettiin lähinnä nolona, mutta sittemmin realitykaunottaren muodot ovat ihmetyttäneet monia muitakin.

Audrinan rinnat eivät tuoreimpien kuvien perusteella ole todellakaan aivan laatutyötä. Siitä huolimatta hän on esitellyt niitä ahkerasti paparazzikuvaajille. Parhaillaan realityneitokainen on ehtinyt lentää lomailemaan Bora Boralle, jossa hänet on luonnollisesti ikuistettu jälleen bikineissä. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.