Lindsay Lohan aseistettu ja uhkea – katso käsittelemätön kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on edelleen pakkohoidossa sairaalassa, jonne hänet passitettiin suoraan vankilasta. Pari päivää sitten Yhdysvalloissa kerrottiin, että Lohan voi päästä vankilan tapaan myös sairaalasta ennen kolmen kuukauden täyttymistä.

Lindsayn elokuvaura on ollut vaakalaudalla jo vuodesta 2007 saakka, ja tuoreimman vankilatuomionsa takia hän oli menettämässä loputkin roolinsa. Inferno-elokuvan ohjaaja ilmoitti kuitenkin taannoin, että huhut potkuista ovat perättömiä. Nyt Lindsay Lohan nähdään poseeraamassa chroma-studiossa ilmeisesti jonkin elokuvaroolinsa mainoskuvassa. Katso kuva tästä.

Verkkoon on vuotanut käsittelemätön versio valokuvasta, jossa Lohan nähdään hiukset hulmuten ja uhkeana konetuliase kädessään. Kuvaan tullaan jälkeen päin lisäämään vielä tausta, joten myöhemmin nähdäänn millaisessa ympäristössä neitokainen ase kädessä poseerasi.