Maailman seksikkäin naislaulaja pitää nimensä – tässä syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja siten myös seksikkäimmäksi naislaulajaksi useita kertoja rankattu Cheryl Cole erosi keväällä jalkapalloilijamiehestään Ashley Colesta. Tämän jälkeen julkisuudessa onkin spekuloitu tähden tulevalla artistinimellä.

Nyt on vahvistunut, että Cheryl ei palaa tyttönimeensä, joka on Tweedy. Tänään brittilehdistö vahvisti, että hän julkaisee myös toisen sooloalbuminsa nimellä Cheryl Cole. Girls Aloud -tyttöyhtyeen riveistä alunperin tunnetuksi tullut popkaunotar on erosta huolimatta viralliselta nimeltään edelleen Cole, The Sun kertoo. Syynä päätökseen on lehden mukaan se, että paluu tyttönimeen aiheuttaisi sekaannusta.

Uuden levyn ensimmäinen single on määrä julkaista lokakuussa. Levyn teko viivästyi taannoin huomattavasti, kun Cheryl makasi kuoleman kielissä sairaalan teho-osastolla saatuaan vakavan malariatartunnan lemmenlomallaan Tansaniassa.