Whitney Houston rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut supertähti Whitney Houston palasi äskettäin konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Turneen Euroopan osuus kärsi kuitenkin ongelmista, kun entinen supertähti joutui perumaan useita keikkojaan.

Whitney Houston kiidätettiin esimerkiksi sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa. Monet viihdelehdet ovat ilmaisseet huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin taannoin myös Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.

Nyt Houston on kuvattu rantatunnelmissa, kun hän oli lomailemassa Paradise Islandilla, Bahamalla. Bikineihin hän ei kuitenkaan pukeutunut, mutta siitä huolimatta vaatteet vähenivät auringonpalvontaa varten. Katso kuvat tästä.