Näin Lindsay esitteli rintavakoaan juuri ennen vankilareissua – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan on edelleen sairaalahoidossa päihderiippuvuutensa ja mielenterveydellisten ongelmiensa takia. Hänet kuljetettiin kolmen kuukauden pakkohoitoon suoraan vankilasta, ja tuoreimpien tietojen mukaan sairaalareissusta on todennäköisesti tulossa oletettua lyhyempi.

Vankilareissunsa aikana Lindsay Lohan on poseerannut useissa lehdissä näyttävissä ja paljastavissa kuvissa, sillä hän otti tuomiostaan kaiken irti ja poseerasi juuri ennen vankilareissuaan monille lehdille.

Nyt Maxim-lehti on kertonut Lohanin esitelleen muotojaan kuvauksissa vain pari päivää ennen siirtymistään Lynwoodin naisvankilan kaltereiden taakse. Lehden kuvissa Lindsay nähdään useissa niukoissa asuissa esittelemässä jo tutuksi tullutta rintavakoaan ja muita muotojaan. Katso kuvat tästä.