Näin Halle Berry on muuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Hollywood-tähti Halle Berry täytti lauantaina 44 vuotta. Taannoin Hollywoodissa uutisoitiin kuinka hän oli eronnut miesystävästään, mallina toimivasta kanadalaisesta Gabriel Aubrystä jo kuukausia sitten.

Berry halusi erota miesystävästään kaikessa hiljaisuudessa ja mahdollisimman sovussa heidän kaksivuotiaan yhteisen tyttärensä, Nahlan, takia. Sittemmin äiti on jo palannut kuvauksiin, sillä hänet ikuistettiin taannoin Etelä-Afrikan rannikolla kuvaamassa elokuvaa merellisissä tunnelmissa märkäpuvussa ja bikinien yläosassa. Nyt Berryn syntymäpäivien kunniaksi verkkoon on koottu näyttävä kuvasarja hänen aikaisemmista tyyleistään vuosien varrelta. Katso kuvat tästä.

Hyljesaaren liepeillä ikuistettu tähti oli vedessä haiden ympäröimänä, joten heikkohermoisten leffaroolista ei ole kyse. Hallen vastanäyttelijänä uudessa leffassa nähdään Kylie Minoguen ex-mies Olivier Martinez. Lehtitietojen mukaan Halle ja ex-miehensä Gabriel ovat erostaan huolimatta edelleen hyvissä väleissä keskenään. Oscar-voittaja ja mallimies ehtivät olla yhdessä neljän ja puolen vuoden ajan. Halle Berryllä oli jo aiemmin takanaan kaksi avioeroa.