The Baseballs villitsi Ankkarockissa – katso keikkakuvat

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonlopun Ankkarockin paahtavassa auringonpaisteessa nousi lavalle myös huippusuosittu The Baseballs. Järjestysmiehet olivatkin keikan aluksi huolissaan nestehukassa hoippuneista katsojista sekä eturivin kuvaajista.

Puistolava oli ääriään myöten täynnä kun äidit ja tyttäret pyrkivät näköetäisyydelle saksalaishurmureista. Eturivistä kuului ennen keikkaa myös innokkaimpien fanien kommentteja.

– Mä oon kiertänyt tänä kesänä viidellä keikalla ja aina tuntuu, että mun polvet pettää alta kun ne tulee lavalle, eräs nuori nainen kommentoi.

Puistolavaa isännöinyt televisiopersoona Jone Nikula nousi ennen saksalaiskolmikon keikkaa lavalle huudattamaan yleisöä, eikä yleisömerta tarvinnut kahta kertaa pyytää huutamaan suosikkibändinsä nimeä.

2000-luvun Elvikset ottivat lavan haltuun välittömällä showllaan, lanteiden vatkauksellaan ja suurella karismallaan. Eturivin katsojat saivatkin oman osansa korvien tinnituksesta. The Baseballs esitti takuuvarmoja hittejään aina Nylon Beatin cover-versiosta Last In Linesta Katy Perryn Hot’n’Coldiin, Jennifer Lopezin Let’s Get Loudiin ja Rihannan Umbrellaan.

Tiiviiseen tahtiin Suomessa keikkailevat miehet viljelivät spiikkiensä väleissä sujuvaa suomenkieltä ja muistivat mainita miten kauniita suomalaiset naiset ovat ja että he kaipaavat aina takaisin Suomeen, jossa vastaanotto on aina uskomaton. Katso keikkatunnelmat kuvien välityksellä alta klikkaamalla kuvien numeroita.

The Baseballs Ankkarock 2010 by Kim Rusi