Amy Macdonald palaa Suomeen syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Ankkarockissa yleisönsä koskettavalla keikallaan hurmannut supertähti Amy Macdonald palaa Suomeen syksyllä. Toisen albuminsa tänä vuonna julkaissut skottilainen laulaja-lauluntekijä esiintyy torstaina 23. syyskuuta Helsingin The Cirkuksessa.

Syvän, folkhenkisen äänen omaava skottitähti Amy Macdonald teki läpimurtonsa kolmisen vuotta sitten. Hänen debyyttialbuminsa This Is The Life sai huippuarviot ja nousi kärkisijoille kymmenessä Euroopan maassa. Levy myi yli kolme miljoonaa kappaletta ja Macdonald sai tunnustusta useissa palkintogaaloissa. Levyn suosio vei vasta 19-vuotiaan Macdonaldin saman tien keikoille ympäri maailmaa.

Läpimurtolevyn seuraaja, kakkoslevy A Curious Thing julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Albumi peilaa musiikillisesti ja tekstillisesti Amy Macdonaldin tuntoja ja kokemuksia läpimurron jälkeen, jolloin tuntematon 19-vuotias muuttui melkein yhdessä yössä kaikkien tuntemaksi julkkikseksi. Macdonald jatkaa uudella albumillaan rehellisellä ja avoimella linjallaan ja hittibiisi Don’t Tell Me That It’s Over on soinut vinhasti radioissa ympäri maailmaa.