Karhu varasti auton – tulos kuin pommin jäljiltä! Katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomessa on kesän aikana tehty karhuhavaintoja myös isojen kaupunkien liepeillä. Meillä karhut eivät ole aiheuttaneet kovinkaan suurta tuhoa urbaanissa ympäristössä, mutta tuore tapaus Yhdysvalloista osoittaa että sellainenkin on mahdollista.

Coloradossa asuva 17-vuotias Ben Story sai nimittäin yllättyä toden teolla huomattuaan, että hänen autonsa oli varastettu. Autovaras ei ollut päässyt pienehköllä Toyota Corollalla kovinkaan kauas, sillä pian nelipyöräinen löytyi talon vieressä olevan mäen juurelta pusikosta. Yllätys oli kuitenkin melkoinen, kun selvisi kuka auton oli varastanut.

Yllä olevalla videolla auton omistaja näyttää millaista jäljeä autoon vahingossa jumiutunut karhu sai aikaan. Lähes täydellisesti tuhoutuneen sisustuksen kruunasi metsän kuninkaan takapenkille jättämä haiseva muisto itsestään.