80-luvun popkaunotar on nakuillut ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta menestystä poptähtenä saavuttanut laulaja Belinda Carlisle paljasti keväällä eläneensä vuosikymmeniä todellisessa päihdehelvetissä. Tähän saakka hänen ongelmistaan ei ole juuri tietoja julkisuuteen tihkunut.

Tänään 52 vuotta täyttävä Belinda Carlisle paljasti tuolloin kulta-aikansa kulissien aikaisia tapahtumia Pop Eater -julkaisun haastattelussa, jossa hän kommentoi Lips Unsealed -elämäkertansa sisältöä. Siinä hän kertoo olleensa pahassa huumekierteessä peräti 30 vuoden ajan. Kierre päättyi vasta viisi vuotta sitten, jolloin hän pääsi viimein eroon aineista.

Nyt hänen huhutaan harkitsevan nakukuvissa poseeraamista, mutta kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta. Belinda Carlisle poseerasi aikoinaan uransa huipulla useita kertoja myös alastonkuvissa muiden muassa Playboy-lehden sivuilla vuonna 2001. Katso kuvat tästä.