Katy Perryn hitti myynyt Suomessa kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perryn kesähitti California Gurls on myynyt maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta. Kyseinen kappale on tähän mennessä myyynyt kultaa Suomessa ja Englannissa, platinaa Kanadassa, tuplaplatinaa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa sekä triplaplatinaa Yhdysvalloissa.

Lisäksi kappale on radiosoittolistojen viiden soitetuimman joukossa peräti 19:sta maassa. Paljon puhetta herättänyt California Gurls –musiikkivideo on myös saanut suurta suosiota osakseen. Video on ollut voimasoitossa yli 27:ssä maassa ja se on saanut kaksi ehdokkuutta syyskussa pidettävissä MTV Video Music Awardseissa Best Female Video ja Best Pop Video –kategorioissa. Perryn uusi Teenage Dream –albumi julkaistaan 1. syyskuuta.

Levyä on Perryn lisäksi ollut tekemässä Max Martin, Tricky Stewart, Stargate, Dr. Luke ja Greg Wells. Albumin toinen single Teenage Dream on jaettu radioille ja alku on ollut yhtä lupaava kuin esikoissingle California Gurlsilla.