Lehti vuonna 1985: ”Tältä Michael Jackson näyttää vuonna 2000” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaiman kaikkien aikojen suurimpiin poptähtiin lukeutunut Michael Jackson menehtyi reilu vuosi sitten epäselvissä olosuhteissa. Tapahtumasarjan ja syyllisten selvittäminen jatkuu oikeudessa vielä pitkään. Kaikki kuitenkin muistavat ainakin suurin piirtein miltä Jackson näytti viime vuosinaan.

Amerikkalainen Ebony-aikakauslehti julkaisi elokuussa 1985 artikkelin, jossa se julkaisi kuvankäsiteltyjä luonnoksia siitä miltä monet supertähdet voisivat näyttää 15 vuoden kuluttua. Mukana oli luonnollisesti myös tuon ajan suurin tähti Michael Jackson. Katso kuva alta.

Vielä 1990-luvun alkupuolella kuva olisi osunut jotenkin kohdalleen, mutta 2000-luvulle tultaessa Jackson muistutti enää vain etäisesti mustaihoista poptähteä. Kuvatekstissä todettiin, että 40-vuotiaana Michael Jackson olisi ikääntynyt tyylikkäästi ja hänellä olisi komea aikuisempi ulkonäkö. Samalla hänen fanijoukkonsa olisi kasvanut huimasti.

Michael Jackson Ebony 1985