Meteorologi mokasi nolosti suorassa uutislähetyksessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä tapahtuu aika ajoin noloja tilanteita, kun juontajat lipsauttelevat suustaan sopimattomia asioita tai päätyvät muulla tavalla noloon tilanteeseen. Tällä kertaa brittiläisen televisiokanavan säämies on mokannut nolosti suorassa uutislähetyksessä.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n uutislähetyksessä miespuolinen uutisankkuri ryhtyi piikittelemään Tomasz Schafernaker -nimistä meteorologia tämän tarkoista ennustuksista, kun ohjaaja päätti ottaa hetkeksi myös säämiehen kuviin. Ratkaisu oli kuitenkin väärä, sillä säämies oli hetkeä aiemmin päättänyt osoittaa mieltään uutisankkurille näyttämällä hänelle keskisormea. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Tempaus päätyi suoraan satoihintuhansiin koteihin, ja tästä syystä BBC on sittemmin joutunut pyytämään anteeksi tapahtunutta. Yhtiön mukaan meteorologi ei tiennyt olevansa suorassa lähetyksessä. Sama säämies on ollut tosin aiemminkin vastaavissa tilanteissa. Hän pyysi myöhemmin itsekin anteeksi lipsahdustaan.