Raju mellakka jalkapallokatsomossa Venäjällä tallentui videolle

Nettivideot · Stara.fi

Jalkapallohuliganismi ei ole ollut enää viime vuosina niin suuri ongelma kuin esimerkiksi 1990-luvulla. Turvatoimien kiristyttyä pahimmat riitapukarit on saatu yleensä pidettyä poissa katsomoista ja muilla järjestelyillä on kyetty pitämään eri joukkueiden fanit tarvittaessa erossa toisistaan.

Venäjällä tilanne ei ole vielä aivan yhtä kehittynyt tälläkään rintamalla, ja nyt verkossa onkin julkaistu rajua videomateriaalia jalkapallohuliganismista pahimmillaan. Videolla nähdään kuinka kotijoukkueen suurempi fanijoukko pahoinpitelee vastustajajoukkueen faneja rajusti katsomosta irti repimillään tuoleilla. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Kymmenet tuolit halkovat ilmaa samalla kun altavastaajat yrittävät suojautua mahdollisuuksien mukaan. Venäläinen kuvasivusto on nyt julkaissut myös mellakan jälkeen ikuistettuja valokuvia, joissa nähdään kuinka pahaa jälkeä tuolit ja muut toimet aiheuttivat vastustajajoukkueen faneille. Näitä kuvia ei ole tarkoitettu heikkohermoisille ja alle 15 vuotiaille. Katso kuvat tästä.