Suomalaisnäyttelijättären raju muodonmuutos – katso kuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan suomalaisten elokuvateattereiden valkokankailla suosiota niittävän Sisko tahtoisin jäädä -elokuvan toinen päätähti Sara Melleri yllätti viime viikolla järjestetyssä ensi-illassa esittelemällä samalla myös uuden lookinsa.

Vielä elokuvan lehdistökiertueella edellisellä viikolla Sara Melleri oli brunette, kuten kyseisessä elokuvassakin. Ensi-iltabileitä edeltävänä päivänä hän oli kuitenkin ehtinyt muuttaa tyyliään radikaalisti vaalentamalla hiuksensa ja leikkauttamalla ne merkittävästi aikaisempaa lyhyemmäksi. Katso ennen ja jälkeen -kuvat alta.

Jälkeen-kuva on peräisin viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin videohaastattelusta. Toimittaja Petri Voutilainen ja kuvaaja Tiia Santavirta käväisivät tiedustelemassa Mellerin ja hänen vastanäyttelijänsä Ada Kukkosen tunnelmia ensi-iltajuhlissa. Katso haastatteluvideo yltä tai tästä linkistä.

Sara Melleri

Sara Melleri