Nuori Karate Kid -tähti: ”En voi mennä edes elokuviin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti odotettu uusintaversio vuoden 1984 Karate Kid -elokuvasta saa tänään ensi-iltansa Suomessa. Viihdelehti Stara tapasi elokuvan tähdet äskettäin Oslossa. Leffan päätähti Jaden Smith kertoi samalla millaista on olla kuuluista jo 12-vuotiaana.

– On hienoa että on paljon faneja, ja on hauskaa matkustella ympäri maailmaa. On myös hienoa saada hengailla Jackie Chanin kanssa, sillä vain muutamat ihmiset voivat tehdä niin. Ihmiset, jotka yrittävät hengailla Jackien kanssa ilman hänen suostumustaan päätyvät yleensä sairaalaan, Jaden Smith vitsaili Staralle.

– On myös upeaa tavata uusia ihmisiä. Olen nykyisin hyvä ystävä esimerkiksi Justin Bieberin kanssa. Me pidämme usein hauskaa yhdessä ja hengailemme. Jos haluamme kuitenkin Justinin kanssa mennä esimerkiksi elokuviin, niin koko elokuvateatteri menee tukkoon. Siksi emme voi nauttia tuollaisista asioista täysillä, Jaden jatkoi.

– Olen saanut viime aikoina paljon huomiota tytöiltä. Ehkä se on cool, en tiedä. Joskus sellainen on coolia ja joskus se ei ole. Sitä voi olla esimerkiksi treffeillä tytön kanssa ja sitten muut kirkuvat rakastavansa minua ja joudun pyytämään heitä olemaan hiljaa. Se on asia, johon pitää vain tottua, mutta minä en ole vielä tottunut siihen.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.