Lindsay Lohan aloitti työnsä jo sairaalan pakkohoidossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lindsay Lohan on edelleen pakkohoidossa sairaalassa, jonne hänet kuljetettiin elokuun alussa suoraan vankilasta. Hänen uskotaan pääsevän pois hyvinkin pian, ehkä jo tänään. Joka tapauksessa Lohan on äitinsä mukaan aloittanut jo työskentelyn edelleen jatkuvista hoidoista huolimatta.

Dina-äiti kertoi Extra -julkaisulle, että hänen julkkistyttärensä on ryhtynyt jo suunnittelemaan omaa 6126-nimistä vaatemallistoaan. UCLA-sairaalassa hoidettava neitokainen on suunnitellut samalle merkilleen vaatteita aiemminkin. Äidin mukaan Lindsay on piirtänyt vaatteitaan sairaalassa joka päivä, eli kovin pitkään hän ei ehtinyt lopulta lomailla pakkohoidosta huolimatta.

Vaatesuunnittelun lisäksi Lindsay on vastannut ahkerasti vankilaan ja sairaalaan saamaansa fanipostiin. Kerroimmekin taannoin, että hänen fanipostinsa tukkeutti täysin Lynnwoodin naisvankilan postinkäsittelyn, sillä kirjeitä saapui sinne tuhansittain. Lopulta kirjeiden määrä rajoitettiin kymmeneen päivässä ja loput tähti sai vasta nyt sairaalassa.