Shauna Sandin vesileikeissä ”silikonikellukkeet” omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä jonkin verran viime aikoina otsikoissa taannoin ollut näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on malliesimerkki siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan.

Kauneuskirurgien leikkauspöydällä runsaasti aikaa viettänyt povipommi on ikuistettu lukuisia kertoja yläosattomissa, mutta viime aikoina hän on verhonnut muotonsa yleensä paljastaviin paitoihin ja bikineihin. Nyt Shauna on ikuistettu nauttimassa vesileikeistä Los Angelesissa yhdessä tyttärensä ja miesystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

38-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.