Jennifer Aniston mokasi suorassa tv-haastattelussa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston on ollut jo pidempään sinkkuna muutamia huhuttuja on-off -suhteita lukuunottamatta. Viime viikolla sitten Jennifer kertoi ettei tarvitse miestä tullakseen raskaaksi.

Tulevaisuudessa Jennifer nähdään valkokankaalla elokuvassa Horrible Bosses, jossa hän näyttelee seksuaalisesti erittäin aktiivista hammaslääkäriä. Nyt hän on ollut vieraana Live with Regis & Kelly -keskusteluohjelmassa. Siinä näyttelijäkaunotar pääsi kuitenkin lipsauttamaan nolosti kesken haastattelun (videossa 2 minuutin kohdalla), eikä suoraa lähetystä voitu enää sensuroida. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Kyllä minä leikin pukeutumisleikkejä. Minä teen sitä työkseni kuin ”henkisesti jälkeenjäänyt”, Aniston totesi.

Ohjelmassa kommentti ohitettiin nopeasti, mutta verkossa se sai aikaan todellisen myrskyn. Anistonin lipsautus tyrmättiin lukuisissa medioissa ja yhteisöpalveluissa. Lehdet suosittelivat Anistonia miettimään jatkossa ennen moisten laukomista. Anistonin tiedottaja pyysi tapausta pian anteeksi ja totesi ettei se ollut tahallinen.