Koripallon maaottelussa joukkotappelu! Katso uusin nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekossa nähdään aika ajoin hieman keskimääräistä suurempiakin tappeluita kaukalossa. Verkosta löytyykin runsaasti tällaista videomateriaalia. Nyt samaan sarjaan voidaan laskea myös harvinainen joukkotappelu koripallo-ottelussa.

Kyseessä oli Serbian ja Kreikan välinen maaottelu, joten välikohtaus on noteerattu laajasti myös ulkomailla. Joukkotappelun videosta syntyi välittömästi nettihitti, jonka on parissa päivässä nähnyt jo lähes 1,8 miljoonaa katsojaa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Serbian ja Kreikan välit ovat perinteisesti olleet erittäin lämpimät historiallisista ja kulttuurillisista syistä, vaikka maat eivät olekaan rajanaapureita. Maiden kansalaiset kutsuvat itseään veljeskansoiksi, mutta tälä koripallo-ottelu on nyt tehnyt särön tähän ystävyyteen.