BB-Habib asteli taloon: ”Voitin 500 euron vedon pääsemällä taloon”

Big Brother · Stara.fi

Nyt Big Brother -taloon asteli myös BB-Habib, kuten aiemmin tänään jo uutisoimme. Afganistanista neljä vuotta sitten Suomeen muuttanut nokialainen nuori mies otettiin lämpimästi vastaan ja BB-Satu muisti nähneensä hänet aiemminkin.

– Sä ootkin tuttu. Me nähtiin Tampereella, BB-Satu totesi.

Ensi töikseen BB-Habib kertoi muille asukkaille kuinka hänen nimensä lausutaan ja hän joutui pian myös muiden asukkaiden tentattavaksi. Perustiedot tulivat heti selväksi kaikille asukkaille.

– Mä oon 20-vuotias ja opiskelen Nokian lukiossa. Vielä on kirjoitukset ja 12 kurssia jäljellä. Sitten on lukio käyty, Habib kertoi.

– Me lyötiin veto kaverin kanssa. Se on yksi syy miksi mä hain tähän. Lyötiin vetoa 500 euron setelistä ja sen saa se kuka pääsee pitkälle.

– Harrastuksiin kuuluu potkunyrkkeily ja taekwondo. Mun äidinkieli on persia. Mä oon sinkku ja ikää on 20. Mun syntymäpäivänä koko Suomi juhlii, kun se on vappuna. Meitsi on 1.000 prosenttia hetero. Ihan täys hetero. Ei mitään semmoista.

– Mun uskonto on islam. Mun islam ja muiden islam niin niissä on iso ero. Kyllä mä alkoholia olen käyttänyt mutta sianlihaa en ole koskaan käyttänyt enkä käytä. Mä en tykkää puhua uskonnosta. Lukion jälkeen muutan Kuopioon opiskelemaan farmaseutiksi. Olen ollut koko kesän töissä kioskissa. Mun hiukset ovat tekohiukset.