Big Brotherin 24/7 -nettilähetys kaatui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailu on alkanut hetki sitten, mutta parhaillaan suora nettilähetys BB-talosta on keskeytynyt ilmeisesti tekniseen vikaan. Samaan aikaan lähetyksen chat-palsta on täyttynyt katsojien kiukkuisista kommenteista.

Ensin lähetyksestä katosi kuva, mutta ääni kuului vielä hetken aikaa. Sitten lähetys päättyi kokonaan ainakin molemmista Director’s Cut -lähetyksistä. Lähetyksen chat-palstan mukaan joillain katsojilla kuva on palautunut hetkellisesti ja toisilla taas ääni. Joillain katsojilla lähetys toimii ajoittain, kun hiiren kursorin laittaa kuvan päälle. Muissa kameroissa esiintyy myös virheilmoitusta ”1001 on ilmennyt virhe”.

Tänä vuonna Big Brother -lähetys toteutetaan ensimmäistä kertaa Microsoftin Silverlight-tekniikalla. Noin kymmenen minuutin tauon jälkeen lähetys palasi normaaliksi.