Ensimmäiset BB-bileet alkoivat: ”Mä oon muslimi, mutta juon”

Big Brother · Stara.fi

Nyt ilmeisesti kaikki tänään käynnistyneen Big Brother -kilpailun asukkaat ovat saapuneet sisään taloon. Sen kunniaksi asukkaat päättivät viimein avata heitä kylmässä odottaneet kuohuviinipullot ja aloittaa ensimmäiset BB-juhlat.

– Boolille, BB-Maria huusi innoissaan.

– Täyteen sit lasit, BB-Senja ohjeisti muita juoman kaatamisessa.

BB-Paul näytti seuraavan muita asukkaita sohvalla varsin tylsistyneen näköisenä. Samalla iloinen puheensorina täytti BB-talon olohuoneen ja muut asukkaat keskustelivat juomisesta ja tupakoinnista.

– Mä oon muslimi, mutta en mä silti tiukka ole. Mun vanhemmat on muslimeja. Mä oon kyllä muslimi, mutta oon silti juonut. Jonkun pitäisi silti olla selvin päin ettei mitään tapahtuisi, BB-Habib kertoi.

Varsinkin naiset odottavat parhaillaan kovasti että ovet aukeaisivat ja he pääsisivät pian tutustumaan BB-talon muihin huoneisiin.