Rikkoiko BB-Maria sääntöjä? Halusi lehden maksavan silikoninsa BB-taloon

Big Brother · Stara.fi

Eilen alkaneen Big Brother -tuotantokauden kohutuin henkilö BB-Maria on tuunannut itseään monin tavoin ennen ohjelman alkamista. Hän on kertonut blogissaan laajasti muiden muassa huuliinsa ja hampaisiinsa tehdyistä operaatioista.

Tähän mennessä Marian rinnat ovat saaneet olla rauhassa, mutta kerroimme aiemmin tänään kuinka hän kertoo haluavansa D tai DD-kokoiset rinnat ja kymmenen muuta operaatiota luidensa hiomisesta rasvaimuun. Eilen Hymy-lehti kertoi, että BB-Maria otti toukokuussa yhteyttä lehteen ja pyysi lehteä maksamaan hänelle uudet silikonirinnat.

Big Brotherin säännöt kieltävät asukkaita kertomasta ulkopuolisille pääsystään ohjelmaan. Hymy-lehden mukaan neitokainen ilmoitti kuitenkin lehdelle olevansa varma pääsystään BB-taloon. Siten Maria on mahdollisesti vihjannut ohjelmaan pääsystä myös muille yrityksille saatuaan tietää valinnastaan.