BB-Ksenia uhkeana minimekossa IRC-Galleriassa

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Big Brother -taloon eilen illalla muuttanut 19-vuotias BB-Ksenia poseeraa näyttävissä kuvissa Facebook-yhteisöpalvelussa. Jyväskyläläinen brunette on julkaissut kuviaan lisäksi myös suomalaisessa IRC-Galleria -verkkoyhteisössä.

BB-Ksenia löytyy Galtsusta nimimerkillä ksenyah-. Neitokaisen julkaisemissa kuvissa hän poseeraa uhkeana ja näyttävässä hopeanhohtoisessa minimekossa. Katso kuvat tästä.

Suositun yhteisöpalvelun Elämänkatsomus ja filosofia -osastolla Ksenia on mukana ”Päihteetön urheilija”. Musiikin saralla hänen suuntautumisensa on ”Amis pop never stop”. Edelleen lukiossa opiskeleva Ksenia joutui eilen muiden asukkaiden tapaan parantelemaan oloaan ensimmäisen illan kosteiden bileiden jälkimainingeissa.