BB-Elisabet paljasti elämänsä karmeimman kokemuksen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Elisabet tapasi hieman ennen BB-taloon astumistaan viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimin. Elisabet kertoi haastattelussa elämänsä hienoimman hetken olleen kun hänen koiransa sai pennut.

Kauniin punapään elämän kamalin kokemus oli kuitenkin tapaus, joka kosketti raskaasti myös kymmeniä miljoonia muita ihmisiä ympäri maailmaa.

– No nyt ihan vähän aikaa sitten, kun oli toi Michael Jacksonin kuolema. Se oli kyllä aika kamala hetki. Silloin itkin ja kuuntelin sen musiikkia, mutta en mä hirveästi baareissa viitsinyt käydä siellä olis tullut vain itku, BB-Elisabet kertoi Chaos Tubelle.

Katso haastattelu videona tästä tai artikkelin yltä. BB-Elisabeth kertoi myös päihteiden käytöstään.

– Alkoholia käytän. Joskus juon vaikka kaksi viikossa ja joskus voin juoda enemmänkin viikossa. Kyllä saattaa mennä joskus överiksi. Esimerkiksi Pori Jazzeilla join koko viikon. Siellä ei mennyt överiksi.