BB-Jani tyrmistytti: ”Satu on keski-ikäinen Jope Ruonansuu!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Big Brother -asukkaat istuivat olohuoneen sohvalle ja ryhtyivät mielenkiintoiseen tutustumisleikkiin. Kaikkien asukkaiden oli tarkoitus kertoa kaikille avoimesti omat mielipiteensä muista asukkaista, ja näin lopulta tapahtuikin.

Asukkaat kertoivat avoimesti niin hyviä kuin huonoja tuntemuksiaan muista asukkaista. BB-Elisabet kehui Maria siinä määrin, että tämä ehdotti jo tyttöjen keskinäistä suhdetta. BB-Mari ja BB-Satu eivät puolestaan olleet lainkaan samalla aaltopituudella ja totesivat sen myös toisilleen. Varsinainen hässäkkä kuitenkin syntyi, kun täysin suodattamattomista jutuistaan tunnettu BB-Jani pääsi viimein ääneen.

Jani esimerkiksi nimitti BB-Satua ”keski-ikäiseksi Jope Ruonansuuksi” ja vaati Petriä leikkaamaan takatukkansa välittömästi pois. Miehille hän ilmoitti ettei hän tarvitse heidän apuaan naisten iskemisessä, koska hänellä itsellään on takanaan playboy-tausta. Satun kommentointi sai kuitenkin asukkaissa aikaan eniten tyrmistystä.

– Toi oli jo törkeetä! Voitko poistua, BB-Mari ehdotti Janille.

– Ton suusta saattaa odottaa ihan mitä vaan, BB-Mari ihmetteli keskustelun jälkeen.