Tältä Lindsay Lohan näyttää vankilatuomion jälkeen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi pari päivää sitten vapaaksi sairaalan pakkohoidosta. Hän istui vankilassa 90 päivän tuomiostaan 13 päivää ja sairaalassa 90 päivän pakkohoidostaan 23 päivää. Nyt Lohan on palannut jälleen julkisuuteen.

Lindsay Lohan kuvattiin eilisiltana Beverly Hillsissä, kun hän teki paluun julkkiskaupungin yöelämään. Taannoisen kaltaisista viinanhuuruisista bileistä ei ollut kuitenkaan kyse, sillä Lohan oli ilmeisesti liikenteessä niin sanotulla vesilinjalla. Joka tapauksessa neitokainen oli jälleen muodokas itsensä. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan Lindsay yrittää lakimiestensä avustuksella saattaa hänet vankilaan tuominneen tuomari Marsha Revelin vastuuseen väärästä tuomiostaan. Tuomarin mukaan Lohan oli nimittäin huumeriippuvainen, mutta lääkärit olivat asiasta eri mieltä ja katsoivat että julkkistähdellä on ADHD. Näin ollen tuomion perusteet eivät pitäneet Lohanin mukaan paikkansa ja hänet tuomittiin pakkohoitoon väärin perustein. Kaiken lisäksi häneltä karhutaan nyt 130.400 dollarin sairaalamaksuja, vaikka hoito ei ollut hänen valintansa.