Onko tässä historian typerin TV-Shop -tuote?

Nettivideot · Stara.fi

Television TV-Shop -tyylisissä myyntiohjelmissa kaupataan erityisesti Yhdysvalloissa televisiokatsojille enemmän tai vähemmän toimivia tuotteita kirjaimellisesti laidasta laitaan. Aika ajoin eteen tulee kuitenkin tuotteita, joiden käytännöllisyys – tai sen puute – yllättää.

Tällä kertaa Yhdysvalloissa on ihmetelty kovasti Snazzy Napper -nimistä tuotetta, jonka kerrotaan helpottavan huomattavasti nukkumista missä tahansa ja koska tahansa. Sen kerrotaan tuottavan parempaa unta ja yksityisyyttä vaikkapa toimistossa tai autossa.

– Snazzy Napper on niin mukava ja helppo käyttää. Se on kuin yksityisyys pussissa, mainoksessa hehkutetaan.

Tuotteen Suomen saatavuudesta ei ole mitään tietoa, mutta Yhdysvalloissa pienen unilakanan hinta on 14,99 dollaria ja suuremman 24,99 dollaria. Katso hauska mainosvideo tästä tai artikkelin yltä.