BB-Jani avautui: ”Mä oon alkanut rakastua suhun”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen järjestettyjen bileiden jälkipyykkiä puidaan edelleen BB-talossa, jossa eilen oli kolme selvää lemmenparia ja yksi sellaisen yritys. Yritykseksi jäi nimittäin ainakin tällä erää Janin iskuyritys, jonka kohteena oli BB-Maria.

BB-Jani oli saanut Marian puhuttua makuuhuoneeseen lupaamalla vaalealle neitokaiselle selkähieronnan. Sängylle päästyään Maria riisui paitansa, mutta piti rintaliivit yllään. Jani ryhtyikin pian toteuttamaan lupaustaan hieromalla Marian selkää ja hartioita. Pian nuori mies aloitti iskuyritykset.

– Mä oon vaan tällainen taviksen näköinen, mut sä näytät ihan supermallilta. Sä oot niin kaunis, että voisit olla malli, BB-Jani lämmitteli ensin Maria ja jatkoi pian kauden ensimmäisellä rakkaudentunnustuksella.

– Musta tuntuu et mä oon alkanut rakastuu suhun, Jani ilmoitti Marialle.

Rakkaudentunnustukseen ei ainakaan vielä tässä vaiheessa saatu minkäänlaista vastausta. Tilanteen pelastivat muiden asukkaiden huudot, kun he ilmoittivat asukkaiden saaneen lisää alkoholijuomaa.

– Tuliko skumppaa? BB-Maria tiedusteli kiusallisen hiljaisuuden jälkeen.

Myöhemmin talon muut miehet ilmoittivat Janille tämän olevan talon selkeä alfauros ja Marian olevan siksi betanaaras. Paul yritti ylipuhua Jania toteuttamaan alfaroksen statuksen mukanaan tuomaa velvoitetta, mutta Jani ilmoitti lunastavansa odotukset myöhemmin.