Hän on BB-talon pelimies – vaihtoi naista kesken illan!

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka BB-Petri puuhasteli eilen illalla allasbileissä varsin intiimeissä tunnelmissa, kun hänen tiiviissä halauksessaan oli BB-Ksenia. Lemmenpari otatti itsestään asukkaiden pokkarikameralla seksikkäitä kuvia.

Tilanne kuitenkin muuttui yllättäen, kun BB-Elisabet murtui itkuun ja kertoi haluavansa talosta kotiin. Petri tarjosi hänelle olkapään jota vastaan itkeä, ja pian itku lopuikin ja vaihtui helläksi halaukseksi. Tilanne eteni nopeasti, sillä jo puolen tunnin kuluttua BB-Petri ja BB-Elisabet olivat saman peiton alla suutelemassa kiihkeästi.

Tämän nähtyään Petrin alkuillan seuralainen BB-Ksenia valitteli karua kohtaloaan porealtaassa. Hän oli ihmeissään siitä kuina Petri oli voinut vaihtaa hänet yllättäen Elisabetiin ja suunnata hänen kanssaan pikavauhtia sänkyyn. Samaan aikaan Elisabet nuhteli Petriä Ksenia-touhuista.

– Sun pitäis tehdä päätös kenen kanssa sä haluat nukkua, ja nukkua ja hengaa. Jos sä haluat pomppia pedistä petiin, niin se ei välttämättä ole hyvä juttu ainakaan mun mielestä. En mä voi kieltää mitään, mutta niinku… Sun pitäisi ehkä nukkua mun kanssa. Mä oon kyllä vähän mustasukkainen. Sellainen sairaan puoleinen oon kyllä. Sori, mut mä oon vaan, BB-Elisabet totesi peiton alla.