Paris Hilton pidätetty kokaiinin hallussapidosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on jälleen joutunut vaikeuksiin poliisin kanssa, kun hänet on jälleen pidätetty huumeiden hallussapidosta. Tällä kertaa Hiltonin hallusta löytyi kokaiinia Las Vegasissa.

Uutistoimisto AP kertoi tänään, että Hilton jäi poliisin haaviin Las Vegasissa perjantai-iltana, kun poliisi pysäytti Hiltonin ystävän kuljettaman auton, jossa Hilton oli kyydissä. Pysäytyksen syynä oli se, että poliisi huomasi autosta nousevan savua. Paikallisen poliisin tiedottaja Marcus Martin kertoi uutistoimistolle, että Hilton pidätettiin ja vietiin putkaan. Hän tulee saamaan syytteen kokaiinin hallussapidosta.

Kuluneen kesän aikana Paris Hilton on pidätetty useita kertoja huumeiden takia. Hän on jäänyt poliisin haaviin muiden muassa Etelä-Afrikassa, Korsikalla ja Sisiliassa. Vakavampia syytteitä ei ole kuitenkaan tullut, koska huumeena on ollut marijuana ja määrät ovat olleet niin pieniä. Nyt kyseessä on kuitenkin vakavampi tapaus.