BB-Jani ehdotti Marialle petihommia – sai rukkaset

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Jani on yrittänyt vakuutella muille asukkaille vankkaa kokemustaan sekä alkoholinjuonnissa että naistenkaadossa. Miehen korkealentoiset jutut eivät ole kuitenkaan juuri vakuuttaneet.

Eilen Jani paljasti Habibille saaneensa rukkaset sekä Marikalta että Marialta. Viimeksi mainittua Jani oli yrittänyt lämmitellä taloon saapumisestaan saakka muiden muassa erilaisin hieronnoin ja rakkaudentunnustuksin. BB-Jani paljasti ehdottaneensa ”punkkaa” Marialle, joka ei kuitenkaan miehen ehdotukseen suostunut, Big Brotherin verkkosivut kertovat.

Epäonnistuneesta yrityksestä kuultuaan BB-Habib päätti opettaa Janille käytöstapoja naisten suhteen. Hän totesi Janin suorasukaisten ehdottelujen olevan hyvin epäkohteliaita ja antoi Janille pari käytännön esimerkkiä sulavammista ehdotuksista, mutta Jani ei halunnut keskustella asiasta enempää.