Big Brotherin nettilähetyksissä jälleen ongelmia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman nettilähetykset ovat kärsineet teknisistä ongelmista koko tuotantokauden ajan. Tiistaina asukkaiden muuttaessa taloon lähetys pätki koko illan ajan ja tekniikan pettäminen raivostutti nettikatsojat.

Sittemmin ongelmia on yritetty korjata pitkin viikkoa, mutta tuloksetta. MTV3 ja Sub -kanavien Katsomo-palvelu on joutunut pahoittelemaan katkoksia ja joutuu todennäköisesti pahoittelemaan jatkossakin. Tänään ensimmäisen häätölähetyksen alla sekä tietokoneen nettiselaimella katsottava lähetys että kännykällä katsottava mobiililähetys ovat kärsineet ongelmista.

Tekniset ongelmat alkoivat jo reilua tuntia ennen suoran lähetyksen alkamista, mutta televisiolähetyksen alkamisen jälkeen esimerkiksi mobiililähetys katkesi hetkeksi kokonaan.