”Internetillä ei ole tulevaisuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas konemusiikin pioneeri Jean-Michel Jarre on tuonut julki mielenkiintoisen näkökulmansa sähköisestä tietoverkosta. Hänen mukaansa internet tulee nimittäin katoamaan, koska siitä on tullut brutaali kauppapaikka, jota tulevat sukupuolvet tulevat kaihtamaan.

Ranskalaisen syntikkapopin mestarin mukaan internetistä on muodostunut jättimäinen rikollisten kauppapaikka, josta voi helposti tilata esimerkiksi vaarallisia lääkkeitä. Tästä syystä hän uskoo, että internetillä ei ole tulevaisuutta.

– Kaikki internetissä myytävät lääkkeet ovat vaarallisia. Internet on itsessään jo eräänlainen huume, ja se on lisäksi tehokas väylä myydä muita huumeita, Jean-Michel Jarre kertoi Uncut-lehden haastattelussa.

– On surullista kuinka internet on muuttunut anarkistien unelmasta maailmanhistorian brutaaleimmaksi, kyynisimmäksi ja hyökkäävimmäksi kauppapaikaksi. Ennustan, että seuraava kulttuurivallankumous tapahtuu tämän hetken lasten keskuudessa. He pitävät silloin internetiä rumana ja hyväksikäyttävänä roskana ja tulevat välttämään sitä.