Jani ja Maria häädettiin ensimmäisinä Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Uuden Big Brother -tuotantokauden ensimmäiset putoajat ilmoitettiin hetki sitten. Talosta poistettiin äänestyksen perusteella BB-Jani ja BB-Maria. Taloon asteli viime tiistaina kolmetoista asukasta, joten jäljelle jäi nyt yksitoista asukasta.

Putoajat olivat hienoinen yllätys, sillä erilaisten lukijaäänestysten perusteella putoamisuhan alla olivat useimmin BB-Marika ja BB-Paul. Nyt he saivat kuitenkin jäädä taloon ja jäivät muiden asukkaiden kanssa juhlistamaan ensimmäistä kokonaista BB-viikkoa talossa.

Jani ja Maria ovat olleet koko kuluneen viikon varsin läheisissä tunnelmissa, sillä Jani on lämmitellyt Mariaa kaikin keinoin ja tunnustanut hänelle myös esimerkiksi rakkauttaan. Maria ei kuitenkaan antanut hänelle kovinkaan paljon vastarakkautta.